Ce trebuie sa contina trusa de scule de acasa

Cand te-ai mutat la casa ta, deseori se intampla sa observi ca trebuie sa repari ceva. Cum rezolvi problema fara a mai pierde din timp asteptand un mester mereu ocupat?

Raspunsul e destul de simplu si presupune sa ai la indemana cateva scule, care oricum nu ar trebui sa-ti lipseasca dintr-o gospodarie. Iata, pe scurt, o inventariere a acestor scule.

Unelte de mana. Ciocanul, patentul, surubelnitele, tot felul de chei, foarfece sau clesti sunt unelte esentiale, ce ar trebui sa existe in gospodaria fiecaruia.

De asemenea, trebuie sa te asiguri ca ai tot felul de accesorii, precum: cuie, suruburi, piulite, pentru a duce la sfarsit cu brio fiecare lucrare de intretinere sau de reparatie. De asemenea, te va ajuta si sa ai mereu la indemana o ruleta, recomandabil de cel putin 5 metri.

Masini de gaurit/insurubat. Indiferent ca este vorba despre montarea unui mobilier, ca trebuie sa lucrezi in cadrul unei instalatii sau trebuie sa faci o gaura in perete, surubelnitele cu acumulator sau bormasinile, scule ce vor eficientiza timpul de lucru si randamentul pe care-l vei oferi in executarea diverselor lucrari, iti vor fi indispensabile.

Drujba. Aceasta este perfecta in situatia in care dispui de un sistem de incalzire bazat pe lemne. Taierea materialului lemnos se va face fara niciun efort, iar daca ai in posesie o drujba de calitate te vei asigura ca vei economisi si foarte mult timp.

Ai o gradina? Atunci vei putea efectua foarte multe lucrari de igienizare cu ajutorul ei, putand chiar sa oferi un aspect mai placut chiar si gardului viu. In acest sens te-ar mai putea ajuta si niste foarfeci de gradina.

Polizor unghiular. Scula electrica cunoscuta si sub denumirea de flex este foarte utila pentru taierea, prelucrarea sau slefuirea unor materiale precum lemnul, piatra, metalul, gresia sau faianta.

Prin urmare, asigura-te ca acestea nu lipsesc din colectia pe care o ai si ca sunt de calitate, pentru ca probabil sunt cele mai importante scule pe care le poti achizitiona si cu care vei putea rezolva aproape orice problema intampini prin gospodarie.