Dremel – inventatorul uneltei de mână de mare turație Multi-tool


Dremel este cunoscut în toată lumea ca fiind creatorul și producătorul mașinilor unelte de mare viteză. Toate produsele Dremel reflectă angajamentul acestei firme pentru inovație și calitate.

În zilele noastre, Dremel a dobândit o reputație pentru calitate și performanță, printre amatori și pasionații de bricolaj. Uneltele Dremel sunt considerate o soluție perfectă pentru multe lucrări care necesită atenție la detalii și precizie, precum și o unealtă la îndemâna meșteșugarilor și amatorilor. Printre utilizatorii loiali al uneltelor Dremel se numără toată gama, de la tâmplari și lăcătuși, până la mecanici auto și meșteri.

Albert J. Dremel a sosit în America în 1906, ca un imigrant tânăr și sărac din Austria, dar cu mintea plină de idei inovative și cu aptitudini mecanice ieșite din comun. De altfel, în cursul vieții sale a obținut 55 de patente pentru diferite invenții. După o scurtă retragere din cariera de inginer proiectant, Albert Dremel a devenit nemulțumit și a fondat Dremel Manufacturing Co., în Racine, în 1932. După ce s-a bucurat de succesul propriei firme, Albert a decedat la 18 iulie 1968.

Dremel a adus pe piață prima unealtă de mână, de mare turație, numită Multi-tool. Unealta nouă, versatilă, adresată atât meșteșugarilor, cât și amatorilor, în egală măsură. Era o unealtă compactă, flexibilă și cu turație ridicată, oferind o alternativă uneltelor electrice mari, voluminoase. Unealta multifuncțională prosperă până în zilele noastre.

Firma continuă să se dezvolte în fiecare an, intrând pe diferite piețe din Europa și furnizând pentru peste 60 de țări pe plan mondial.

Produsele Dremel sunt distribuite în toată lumea, prin magazine și centre de specialitate, magazine de bricolaj, rețele online și angrosiști de unelte industriale. Până la data actuală, se estimează că au fost vândute global peste 40 de milioane de unelte rotative purtând emblema Dremel.

Brandul Dremel este devotat în a oferi cele mai bune unelte, de calitate superioară, asigurând cea mai bună experiență și satisfacția unei munci bine îndeplinite. Dacă efectuați tăiere, polizare, șlefuire, modelare, vă putem garanta că prin Dremel obțineți o finisare mai bună, rezultate mai rapide și toate acestea printr-o utilizare confortabilă și simplă.